100% oversatte danske bbPress sprogfiler

For cirka tre uger siden skrev jeg, at jeg var kommet godt i gang med den danske oversættelse af både bbPress og BuddyPress, de to WordPress plugins fra Automattic, som udvider din WordPress med henholdsvis forum og socialt netværk. På daværende tidspunkt var begge oversættelser håbløst langt fra brugbare, men allerede en uge senere, kunne jeg med glæde fortælle, at de danske sprogfiler til bbPress var 95% færdige. Derfor flyttede jeg også det primære fokus over på BuddyPress, og planen var – og er stadig – at en dansk udgave af BuddyPress skal nå de 95% inden udgangen af november.

Jeg valgt dog at kaste et par timer på bbPress, i et håb om, at vi kunne åbne de magiske 100% i GlotPress – i øvrigt som det blot tredje sprog blandt alle oversættelser. Det er nu lykkedes, og med stolthed kan jeg nu stille et sæt komplette sprogfiler til rådighed for danske bbPress fora.

Du finder filerne og vejledning til opsætning under “WordPress > Oversættelse“.

I øvrigt kan det oplyses at bbPress netop er blevet opdateret til v2.1.3, som kan hentes fra WordPress’ plugin arkiv.

Skriv et svar