bbPress v2.2 og dansk oversættelse af BuddyPress v1.7.0

Hele to gode nyheder på en og samme dag! Først og fremmest vil jeg give den glædelige nyhed, at efter en lille måneds intensiv oversættelse er det nu lykkedes at få færdiggjort den de danske sprogfiler til BuddyPress. Det primære fokus har været på udviklingsversionen (v1.7.x), som dog stadig mangler en del. Det heldige er, at langt størstedelen af teksterne i den aktuelle version (v1.6.2) er de samme, og efter en import og efterfølgende tilpasning er denne oversættelse på 98%, eller med andre ord meget tæt på færdig. De danske oversættelser til begge version kan, ligesom den danske oversættelse af bbPress, downloades fra danieljuhl.dk/wordpress/oversaettelse/, hvor der også kan findes en kort vejledning til opsætningen, herunder hvis bbPress bruges sammen med BuddyPress.

Og så til dagens anden gode nyhed… Den tredje store opdatering til bbPress er nemlig sendt på gaden, og det mest spændende i denne version må, udover kompatibilitet med både WordPress 3.5 og BuddyPress 1.7, være forbedringer i forbindelse med tema-kompatibilitet, multisite understøttelse, BuddyPress gruppefora samt brugerroller og -rettigheder.

bbPress v2.2 kan hentes fra wordpress.org/extend/plugins/bbpress/ og den danske oversættelse, som henvist tidligere, er 100% ajourført.

Skriv et svar